nieuw: logistieke marktplaats
Wij vestigen uw aandacht op de logistieke marktplaats logistiek.com waar u leveranciers vindt van werkelijk alles dat te maken heeft met intern transport: heftrucks, magazijntrucks, opslagsystemen, enzovoorts.

overzicht transportbedrijven
Deze website biedt u een overzicht van transportbedrijven in Nederland. Klik hier.

spoedoproepen:
Lading aanbod voor transportbedrijven (vrachtuitwisseling) / Ladungs angebot für Spediteure:Ciao
I HAVELOADS IN / HO CARICHI IN / J’AI DES CHARGEMENTS IN / Ik bied lading aan van-naar:

geen meldingen / NO LOADS AVAILABLE

SmartWay Logistics.Availibility in Rotterdam:
1 vehicle, 8 pallets.

Euromikel's, nr 1 km 441 Poligono 34, E 20150 Villabona, Spanje, tel +34 943 360850.powered by email2website
powered by email2website


powered by email2website

Heeft u ook lading- of materieel aanbod? Mail ons en wij voegen het toe — kosteloos!
Het Virtuele Transportbedrijf.
Het Virtuele Transportbedrijf is een virtuele gemeenschap van ongeveer 6550 mensen, werkzaam bij ruim vierduizend ondernemingen in de transportsector.
De deelnemers wisselen via internet onderling berichten uit. Het Virtuele Transportbedrijf fungeert als doorgeefluik voor deze berichtenstroom.
Wij zijn geen branche-organisatie, we behartigen geen collectieve of individuele belangen. Wij verlenen een service die niemand anders verleent: plaats een gratis oproep die de e-mailbox van 6550 collega's bereikt.
Internet kan op een hele simpele manier zorgen voor optimalisatie in transport en logistiek. Wij bewijzen dat dagelijks.
De mailing list service wordt gefinancierd door de deelnemers van bedrijfsauto.com.
Transportondernemers kunnen zich verzekeren van de berichtenservice door een mailtje te sturen naar info@transportbedrijf.com.

NB. Het Virtuele Transportbedrijf draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van oproepen of gevolgen die daaruit voortvloeien.
Voorlichting over telematica.
Het Virtuele Transportbedrijf is in juni 1999 van start gegaan als voorlichtingsproject over telematica, in samenwerking met twaalf adviseurs. Dit project heeft een jaar geduurd. In die periode zijn veel onderwerpen de revue gepasseerd.
De informatie over diverse onderwerpen blijven vindbaar op deze site.
Sinds 1 november 1999 is een uitgebreide leveranciersindex van transportmaterieel via internet te raadplegen. U vindt deze op bedrijfsauto.com. Sinds 1 november 1998 is de logistieke index logistiek.com, online; op 1 oktober 2008 is deze geheel vernieuwd.

adviseur.net, wegwijzer naar adviseurs in Nederland

verpakkingen.com, vraag vrijblijvend offertes op

Informatie over de bedrijfstak.Zoekt u een transporteur of logistiek dienstverlener?

Ga naar het overzicht van transportbedrijven.

Wilt u dat wij u per e-mail op de hoogte houden van Het Virtuele Transportbedrijf, dan kunt op onderstaande knop klikken.

Deze site is voorzien van knoppen voor het geven van reacties. Op deze manier stemmen wij de inhoud af op uw behoeften. Met het aanklikken van deze knoppen stuurt u ons uw e-mailadres mee. Mocht u van ons ongewenste e-mail ontvangen, dan is één mailtje naar z@transportbedrijf.com voldoende om u van de mailing list te schrappen.

planning