Ondernemers die op zoek zijn naar een vervoerder of logistiek dienstverlener voor specifieke opdrachten, kunnen een oproep plaatsen. Dit is gratis.
De oproepen worden verzonden aan de deelnemers, via de mailing list. Voorbeelden van oproepen vindt u hieronder. Dienstverleners kunnen rechtstreeks contact opnemen met de plaatsers van de oproep.


Agent gezocht voor inklaren en bezorgen etc.van drie gekiste kunstwerken naar Cotonou, Benin, Afrika.

Gate Foundation
Manuel Simoes
Keizersgracht 613
1017 DS Amsterdam
tel. 020-6208057
fax 020-6390762


Internationaal expeditiebedrijf zoekt vervoerders voor trucking op rondtour basis:
van: Amsterdam
naar: Belgie, Duitsland, Frankrijk en Engeland.
Tevens voor trucking binnen Engeland en Duitsland.
Opleggers worden door ons geleverd.
Geinteresseerden kunnen kontakt opnemen met:
VZK International bv
t.a.v. afd. chartering
Postbus 61171
1005 HD Amsterdam
tel. 020-6145141
fax 020-6148071

Hans Groenewegen van VZK International bv.

Koeriers -en Transportbedrijf zoekt chauffeurs met BE-rijbewijs uit Amsterdam of omgeving. Dit voor spoedige indiensttreding.

Peter van Bedrijven Post en Koerierservice.


Wij zijn op zoek naar ervaren chauffeurs met groot rijbewijs en chauffeursdiploma voor onze vestiging in Amsterdam. Wij bieden een afwisselende baan met normale werkuren zodat je īs avonds op tijd weer thuis bent. U kunt contact opnemen met:
[Vacatures zijn reeds vervuld; bedrijfsnaam is op verzoek van aanvrager verwijderd]


Welke logistieke dienstverleners hebben ervaring met consumentleveringen, voortkomend uit e-commerce-activiteiten van een op te zetten online tuinwinkel? Afzetgebied is Nederland.

H. Willems van Elementum uit 65 Nijmegen.


In verband met een levering uit Zwitserland (1 pc onderdeel) is ons door de Zwitserse douane een formulier gefaxt waar dan een douanestempel of zoiets opmoet. Wat betekent dit en waar kan ik zo'n stempel halen?

hr/mevr Stieva van Automatic Signal in 14 Rijsenhout.

Ik ben bezig met een opdracht voor mijn opleiding International Business and Languages (EL). Namens houtbewerkingsbedrijf De Groot onderzoek ik de mogelijkheid om tweedehands houtbewerkingsmachines in Oost-Europa af te zetten. Ik zou u willen vragen of u mij kunt vertellen welke transportbedrijven transporten verzorgen naar Oost-Europese landen en/of wat de eventuele kosten hiervan bedragen? Een andere mogelijkheid zou zijn de machines door een transportbedrijf in Oost-Europa hier op laten halen. Kunt u wellicht ook vertellen wat hiervoor de mogelijkheden zijn?

Margje Waegemakers van De Groot / Hogeschool 's Hertogenbosch in 52 Den Bosch.BINNENKORT..
Reserveer uw internet adres.
Slechts € 40,84 per jaar.

Trailerbouwer Van Eck lanceerde zijn internet site:

Wilt u dat wij u per e-mail op de hoogte houden van Het Virtuele Transportbedrijf, dan kunt op onderstaande knop klikken.

Deze site is voorzien van knoppen voor het geven van reacties. Op deze manier stemmen wij de inhoud af op uw behoeften. Met het aanklikken van deze knoppen stuurt u ons uw e-mailadres mee. Mocht u van ons ongewenste e-mail ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.

planning